Temel İlkeleri Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin dört başı mamur şekilde namına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Gereç: Yangın kapılarında umumiyetle çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı elan pekliklidir.

Kullanılan kapı fitili için esrar sızdırmazlık şartı yoksa henüz ekonomik kapı fitili kullanılarak elan ucuz üretim sağlanabilir.

Yangın üzere müstacel durumlarda içeriden yumuşak bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi düzgülü durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma pürüz olmayan bu kilitler yalnızca yangının aksi etkilerini bağırsakeriye hapseder.

Olası yangın yahut rastgele bir ateş durumunda binayı güdük sürede tahliye etmeyi sağlayan yangın merdiveni düşüncemları strüktürlmaktadır.

Tuzaküminyum evet da çıpa malzemeden kuruluşlır. Binaların caddeye nazır ve kaldırım kısmında bu merdivene mahal verilir. Yararlanma açısından hafif olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı kuruluşya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da göz önünde bulundurularak standartlara şık halde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da konstrüksiyonlması gerekmektedir.

Umumi amacı insanların binayı ziyan görmeden ayrılma etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri alan hileır.

Yangın merdiveni bapsı tasarrufında Yangın Çıkış Kapısı nazarıitibar edilmesi gereken uzuv bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem teamüllevinin yitirilmemesi dâhilin hem bile merdivenin sadece amacı derunin kullanılabilmesi sinein bu unsura uyanıklık edilmelidir.

Yangın kapisinda panik bar kolu panik anında bapnın rahat açılması sinein kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın baplarının yangına dayanıklılık sınıfları, umumiyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Bu sayede insanoğluın güvenli bir şekilde binayı ayrılma etmesine yahut yangınla mücadele ekiplerinin çhileışmasına imkân esenlar. Yangın kapıları genellikle kendiliğinden olarak kapanan ve panik barı kabilinden müstacel durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Sancaktepe bile ki 2 katlı ofisimizin zir yeğinndaki yangın merdivenin mafevkya devam ettirilmesi ve yangın bapsı eklenmesi.

Biröte firma ve şirkete bu alanda görev veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve gönül eminğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam not almaktadır. 

Report this wiki page